Reklame: Tips om solcreme: pas på din hud!

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF RØNSBØL

Som barn syntes jeg, at det var noget af det mest irriterende i verden, at skulle have solcreme på. Det var altid sådan et sidste sekunds øjeblik, lige inden man var klar til at tonse afsted mod stranden eller ud på den store legeplads, at min mor, helt uden nåde, hev fat i min bror og mig, og nærmest malede os med en malerrulle, med den helt tykke, næsten genstridigt hvide masse, der skulle beskytte os mod solen. Og jeg husker at jeg synes, at det bare var vildt irriterende. Både at blive smurt ind, men også den langvarigt klistrede fornemmelse.

Da jeg blev teenager havde jeg en misforstået opfattelse af det, at bruge solcreme. Jeg var sikker på, at man ikke blev sådan rigtig brun hvis man brugte solcreme, så jeg lod være, og lod mig grille under solen både i Danmark, men også i udlandet. Dumt. For et par år siden fik jeg lavet en scanning af min hud, for at se netop solskader, og vi kom frem til, at mine solskader i ansigtet faktisk svarede til det samme som en kvinde i slutningen af 30’erne.

Fordi selvom man ikke bliver solskoldet (det gør jeg i hvert fald ikke), så skal man stadig passe godt på sin hud. Når man bliver solbrun er det fordi, huden skaber et ekstra tykt og genstridigt lag af hud, som skal beskytte dig mod de skarpe stråler. Den form for hud, er anerledes og skal derfor også behandles derefter – for eksempel med masser af fugt og pleje.

Derfor bruger jeg solcreme på kroppen og i ansigtet hver eneste dag, hvis solen ellers skinner, fordi selvom du bare skal cykle fra arbejde og hjem, så er solen stadig fremme og kan skade din hud. Hvis jeg skal have tøj på, så plejer jeg at smøre SPF 15 på, hvis jeg skal være mere eksponeret i solen, så er det 30. Jeg har altid faktor 30 eller højere på i ansigtet, da huden er sartere.

Jeg har i løbet af de sidste par uger testet RØNSBØL SUNCARE:

  • Sun lotion Spf 15 / SPF 30 – bestående af macademiaolie, som hjælper huden med at opretholde fugtbalancen, hvilket er vigtigt i solen, hvor huden nemt tørrer ud. Konsistensen er let og lækker, og jeg synes den har været nemt at påføre, samt trænge ind i huden. Kan både bruges på kroppen og i ansigtet (selvom jeg lige har set, at de har lanceret en dagcreme med SPF i)
  • After sun lotion – når man har været ude i solen en hel dag, især efter solbadning, er det vigtigt at give sin hud noget konkret solpleje, som for eksempel en lækker after sun med aloevera, som der er i denne. Huden har brug for lindrende og kølende pleje. Derudover indeholder denne aftersun Betacaroten som hjælper med, at bevare ens kulør.

Rønsbøls produkter er uden parfume og er dermatologisk testet, hvilket jeg synes giver denne solserie rigtig meget kant, og gør at jeg ville vælge dem over så meget andet. Solcreme kan være en jungle at finde rundt i, især fordi det kan være relativt dyrt at finde, en solcreme der passer til en og som man synes fungerer i effekt og konsistens. Som jeg før har nævnt, så er det vigtigt at passe på os selv, og være opmærksom på de kemikalier vi lader komme helt tæt på vores krop, da vi i værste tillfælde kan udvikle allergi og bliver overfølsomme.

Et lille tip til ekstra hudpleje: efter solbadning og efter du har ladet din after sun trænge ind i huden, kan det være en rigtig god idé at bruge en normal body lotion for, at give huden optimal fugt. After suns primære funktion er at hele, lindre og køle, samt give huden er quick fix i forhold til fugt, men med en body lotion kan man forkæle sig selv lidt ekstra. Jeg vil for eksempel anbefale Rønsbøls egen, som du kan finde her.

Hvis du kunne tænke dig, at give solserien fra Rønsbøl et skud, så vil jeg anbefale dig, at købe tilbudsæsken, hvor du for 349 kroner får:

  • Sun lotion SPF 15
  • Sun lotion SPF 30
  • Day creme SPF  15
  • After sun

Så er der mulighed for, at være dækket fuldstændig ind til ferien, til cykelturen til kontoret eller weekenderne på stranden, hvor det danske sommervejr endnu engang viser sig fuldstændigt overlegen!

Jeg er smuttet til Sicilien og har naturligvis husket solcremen.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *