Alene på rejse

Jeg har været alene i Berlin i denne weekend, noget jeg ellers aldrig gør, da jeg altid prioriterer at rejse hjem og bruge tid med Niels, mine veninder og min familie. Den sidste uge har bare været fuldstændig vild, i forhold til rejseaktivitet, så jeg besluttede mig for at blive og slappe af.

Normalt når jeg er alene i en storby, er det fordi jeg skal arbejde, så der er stadig noget angstprovokerende over, at holde to hele fridage, helt mutters alene. I dag havde jeg for eksempel næsten glemt lyden af min egen stemme, indtil Niels ringede tilbage til mig omkring klokken 15.00. Og jeg gør sådan nogle pinlige ting, fordi jeg er alene og føler at “no one can judge me”, som for eksempel at stå 20 minutter uden foran Waldorf Astoria sammen med 75 andre mennesker, uden at vide hvem man venter på at se, men man har en forventning om, at det må være en MEGA kendis, og det KAN man ikke gå glip af (jo, jo det kan du lige præcis din maxi taber), og så bliver man relativt skuffet, når man ser toppen af Ed Sheerans hoved og lidt havde håbet på, at det var en Bieber eller en Jenner eller en Clooney.. Sorry Eddy, du ER mega kendt, men på den der måde hvor, jeg ikke ville falde på røven hvis jeg mødte dig nede i Føtex.

Bor til gengæld i et imponerende stykke lejlighed, som vidst nok har tilhørt familien Wagner (ja, altså dem med musikken) og rygtet siger, at A. Hitler havde en affære med kvinden i huset, så hver gang jeg går forbi det store soveværelse, løber det en smule koldt ned af ryggen på mig, med tanken om H. kun iført overskæg og knæstrømper (ved ikke hvor det med knæstrømperne kom ind i billedet, men har bare en fornemmelse). Så holder mig mest i lejlighedens østfløj (jep, der er sådan en), da jeg forestiller mig at det var her der boede noget oprørsk personale, som jeg kan identificere mig lidt mere med.

Var fredag til min første privatfest i Berlin – var blevet inviteret med, af en pige fra arbejde. Ankommer i kort glimmerkjole og gummisko, og har medbragt en kold 6 pack. Ankommer samtidig med tjekket advokat dame, der har en flaske champagne og en værtindegave med, da jeg lige har misset, at ALLE til festen er langt over 30 og ALLE sammen er advokater, eller på barsel eller bare tjekkede og voksne. Fik fremstammet noget alá “Hello, I’m from Denmark and here´s 6 cold beers – I’m sorry that’s how we roll in Denmark”. Så jeg undskylder lige til hele nationen, for at have fået os til at virke som tilbagestående teenagere, der medbringer egne øl til alle arrangementer. Folk var dog virkelig søde til, at tale engelsk så jeg kunne deltage i samtalerne rundt omkring, hvilket har været en udfordring før hen, når jeg hænger ud med mine german friends, at jeg ind i mellem lige ryger ud af samtalen et øjeblik hist og her.

Nu er jeg ved, at have ladt op til at kunne arbejde igen i morgen, rejse hjem onsdag og flytte ud af vores lejlighed. Det er stadig lidt uvirkeligt, men mest af alt spændende. Bare en lille søndagssludder.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Laura,
    Du er ikke alene i Berlin 😘 Vi er i lejligheden i Charlottenburg 🤗
    Hvis du vil have selvskabt til aftensmad imorgen, så spiser vi på Shiso Burger , August Strasse i Mitte imorgen mandag aften kl 19. Berlins bedste burgerbar mener Albert, uber-trendy og lækkert 😋. Vi er her indtil næste uge. Kh Linda, Albert, Katja og Isabel 🤗

    • Ej hvor lyder det bare hyggeligt Linda! Det vil jeg super gerne – jeg er enig med Albert! Vi ses i morgen klokken 19.00❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *