Jeg er flyttet…..

Lige nu vil jeg kategorisere dette, som en ultimativ overspringshandling, som jeg engang plejede at være dronningen af. Men jeg kan ikke mere. Jeg KAN ikke overskue at rydde mere op, smide mere ud, pakke mere ned, pakke mere ud, for at pakke ned igen. I går efter arbejde, kollapsede jeg fuldstændig på sofaen og sov så tungt, at der var et mærke efter mig i sofaen bagefter – som en af de der aftegninger politiet laver, når de finder et lig (eller er det kun i Barnaby?).

Den sidste uge, har vi flyttet non-stop. Bare Niels og jeg, da vi blev enige om, at vi da sagtens kunne flytte vores 55 kvm selv, og at vi da på ingen måde havde specielt mange ting. Wrong, Wrong, Wrong, WRONG som USA’s præsident ville have sagt.

Jeg er så udkørt og kørt over, og semi skæv af, at inhalere alt for mange rengøringsmidler at jeg nærmest ikke hænger sammen. Lige nu har jeg faktisk siddet og stirret ind i skærmen de sidste 10 minutter før jeg kunne finde inspiration til at skrive, at jeg har siddet og stirret ind i skærmen i 10 minutter….

Vi flytter ikke til en anden lejlighed i København, hvilket har lagt lidt en dæmper på fornøjelsen. Altså en ting der vejer alt det, der er nederen ved at flytte op er, at man rykker sine ting over til en ny og spændende lejlighed, hvor man kan begynde at indrette og finde sig på plads. Lige pt lever vi en sigøjner-tilværelse, hvor de fleste af vores ting er i tasker og poser, da vi vitterligt har solgt alt hvad vi ejer. MÅ seriøst have skilt mig af med 500 kg.. man burde næsten flytte hvert andet år.

Og ØV hvor er det dog træls, at skulle tage stilling til hver en lille dims i sit liv – helt ned til den enlige sok, eller de 4 pakker plaster, som der ikke rigtig er plads til nogen steder. Skulle man over i ny lejlighed havde man givet vis, bare smækket dem ind i et skab og ikke snakket mere om det, før man var nødt til at flytte igen.

Og det har været meget vemodigt, at sige farvel til København K, da det har rummet vores første fælles hjem. Det første sted der var vores, hvor vi lærte hinanden at kende på et HELT nyt niveau og fandt ud af, at vi også godt kan lide hinanden, selvom jeg roder og Niels insisterer på, at jeg husker at tørre bruseren af (selvom vi godt begge vidste, at den kamp var tabt fra starten).

Og selvom vi nu flytter vores base, så siger jeg hverken farvel til København eller Danmark, da jeg stadig har arbejde her og min familie og venner – udgangspunktet er bare ikke længere Kongens Nytorv.

Nu er der nogen der kigger lidt forventningsfuldt på mig, som om jeg burde foretage mig noget.

Lau Out.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *