Hvem fra “Gift Ved Første Blik” passer du sammen med?

I går aftes kørte 6. Afsnit af DRs reality eksperiment “Gift ved første blik” over skærmen, og lod os endnu engang sidde og skrige af skærmen, som var det en målfattig 2. Divisionskamp. For hold da op, en omgang public service-godkendt reality TV, som gør det helt legit, at sidde klistret til skærmen og ELSKE, at snage i andre menneskers parforhold UDEN at skulle skamme sig, fordi det jo “er et vaskeægte eksperiment – blåstemplet af DR”, så man helt automatisk smider den på pleasure listen, og dropper “guilty”.

Tanken strejfer én: hvordan ville jeg egentlig selv være, hvis jeg nu var med i et program som dette? Det er altid nemt, at sidde ude fra og spille mega klog – lidt som når man ser “Hvem Vil Være Millionær” og man er OVERBEVIST om, at man så let som ingen ting kunne nappe millionen. Men at være i det, må være noget helt andet. Super angstprovokerende. Gad vide hvem man ville blive sat sammen med?

Det kan jeg naturligvis ikke vide, men hvis du er i tvivl om hvem af årets par, du eventuelt ville passe godt sammen med, så læs med her:

Hvis du er sådan en der spiser solskin til morgenmad, har et motiverende life quote alá “it’s not about the destination.. it’s about the journey” hængende over sengen og du lever efter mantraet “kill them with kindness”, så kunne du helt sikkert ende i sengen mellem Kathrine og Michael, der er det ultimative feel good couple. Du er muligvis også typen, der adopterer katte og reder dem fra aflivning, og prædiker “adopt don’t shop”. Naturligvis har du også plat farhumor og en tolerencemængde på størrelse med Bornholm, da du (lidt modvilligt) accepterer end mindre gamerstation midt i stuen, selvom vi godt alle sammen ved (og forstår), at du har lyst til at skrige “NEJ NEJ NEJ NEEEEEEEEJ” og kaster kontorstol på størrelse med The Iron Throne direkte ud ad vinduet fra 3. sal. Og nå ja, så er den eneste hat du går med, den ultimative “ja-hat”. 

Hvis du derimod ELSKER lange Vandreture, gerne Caminoen (for eksempel) og har et hjerte der banker for brandslanger og handicappede dyr, så er Carsten måske manden for dig. Hvis altså du lover (motherf*cking LOVER) at du spiser morgenmad med ham og muligvis lige kan fremvise din sygejournal, og første date eventuelt kan indebære et helbredstjek og en tungeslasker, så burde du være home safe. Hvis du altså ikke vover at blive syg, eftersom Carsten er indehaver af et elitehelbred, som fortjener intet mindre end en ligemand. Og nå ja, så er det også en bonus at være immun overfor “præste-skæld-ud”. 

Hvis du er mere til fest og farver, så er det næste par måske mere dig. En god date kan sagtens bestå af et par kolde fra kassen og en pakke smøger, efterfulgt af en long island og et Black out, der fører til decideret tvivl og uenighed om nattens forløb den kommende morgen. Men det er selvfølgelig ikke noget, en morgensmøg ikke kan rette op på. Så skal du slå pjalterne sammen med Ronnie og Cecilie, der er sæsonens party couple og som man ikke kan andet end heppe på. Du skal derudover være stædig som et æsel og køre efter et stolthedsprincip der er The Godfather værdig (måske Eva endda ville gøre sig fint som 3. mand her?) og du skal være med på den værste – hvis du altså lige husker at holde altandøren LUKKET, når du tager dig en smøg.

Er du til gengæld glad for stranden, men mega dårlig til at slå smut, så er Vanessa og Stefan et godt bud. Du er fair og demokratisk, og så er du vanvittigt glad for, at stille spørgsmål (som i MANGE spørgsmål – man kan aldrig vide FOR meget). Du er et familiemenneske og tager tingene som de kommer – helt stille og roligt.

Ovenstående er skrevet med et glimt i øjet. Synes deltagerene er sindssygt modige (også dig Carsten) og seje, sådan at invitere en halv nation med “i seng”. Jeg elsker Gift Ved Første Blik og følger troligt med hver eneste sæson. Man kan jo ikke lade være med, at heppe lidt på dem alle sammen. Heppe lidt på, at kærligheden pludseligt blomstrer frem fra det rene ingen ting. Og om det egentlig kan lykkedes? Sådan at finde den ultimative partner (på papiret) og faktisk leve lykkeligt til sine dages ende, selvom det er på baggrund af test og målinger, og ikke følelser. Jeg hepper stadigt på, at Carsten og Eva lige giver det et skud, at Ronnie og Cecilie pakker stædigheden væk og indser (som vi andre!) at de er max nice sammen, at Michael og Kathrine forsætter med at være så “god-stil”-agtige overfor hinanden, og at Stefan og Vanessa lærer at slå smut!! (og forsætter med at blive gladere for hinanden). Vi hepper på jer!

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *