“Modetrends” vi lykkelig har glemt

“Modetrends” vi lykkelig har glemt

Vi skifter lidt mellem at gøre stygt grin med 90’erne og blive åndssvagt meget inspireret af 90’erne – vi kan ikke rigtig bestemme os. Derfor vil jeg nu springe lidt i tid, nemlig til 00’erne der endnu ikke er langt nok væk til, at nogle af de rædsomme trends vi var tvangsunderlagt kan genopstå.

MISS SIXTY BUKSERNE 

aadfb73b6a4c718d91c701438b40337a
Uden at lyve, så var mit aller største ønske i 07 et par, af de meget famøse Miss Sixty bukser, der kostede intet mindre end 900kr. ALLE der var noget ved musikken, havde M60 bukser og lur mig, om du ikke også var et smut forbi Deres, eller måske endda Miss Sixty butikken på Købmagergade? Husker tydeligt det lavtaljede helvede, der skulle sidde så stramt, at du nærmest mistede kontakten til dine fødder, fordi blodomløbet stoppede. Kan huske da jeg fik mit første par Miss Sixty af mine forældre. De var hvide og størrelse 24, hvilket var alt alt for stort, da jeg ikke rigtig havde bekymret mig om at komme i puberteten endnu, så jeg måtte stramme dem helt ind med Friis&co. bælte og et par tykke strømpebukser inden under.

NØRGAARD PÅ STRØGET STRIBER

img-thing-2

Okay, den er ikke helt glemt, fordi den er altid på mode lige meget hvad, men er du vimmer, hvor kan jeg huske de striber! Alle pigerne fra min klasse, min fritidsklub, mit fodboldhold tordnede rundt i deres Nørgaard på Strøget striber. Det var den hidtil ukendte 8. dødssynd, hvis man vovede at købe en look’a’like fra billigere eller lettere tilgængeligt brand, så der blev hvisket og tisket og analyseret om det nu også var en “ægte”.

FRIIS & CO. TASKER OG BÆLTER

friis_co_skuldertaske_cansas_solid_crown_1410908-army_4

Havde du lykkeligt glemt denne kanvasrædsel? Det havde jeg i hvert fald, indtil jeg faldt over et billede af mig selv i syvende klasse, med Friis&Co. taske hængende over armen. Egentlig var de meget praktiske fordi de var så rummelige, dog var det nu engang en taske i stof, der utrolig let blev meget nusset at se på og som gav dig de ledeste gnavemærker på skulderen, da den jo ikke rigtig var egnet til skoletaske.

KAWASAKI SKOEN 

chaussure-kawasaki-blanche

As seen in GREASE… Den meget sygeplejerske-agtige gummisko, blev pludseligt et MEGA hit. De kom i 835023 forskellige farver, og pludseligt indså Kawasaki, at de hellere måtte opfinde en 2.0 version, så deres levetid kunne være en smule længere, derfor kom Kawasaki støvlen, som egentlig bare var gummiskoen med påsyet ekstra stykke stof, så den nu virkede mere støvle-agtig. Havde dem selv i hvid, army og rød – den røde var helt sikkert den klogeste investering, da de gik perfekt med mine army grønne Miss Sixty bukser…..

D&G UNDERTØJ SOM RIGTIGT TØJ

_1

Måske en af de åndssvageste trends, nogensinde fra mine teen years. D&G undertrøjer (fordi de var mere prismæssigt inde for rækkevidde), man tvang på som rigtig top – gerne med stærkt neonfarvet snoopy BH inden under. Men det var også perioden, hvor foundation på læberne og stort hår var in (har dog aldrig ejet foundation).

Og her afslutningsvis, skal I da ikke snydes af et intet mindre en fremragende billede af undertegnet, i Miss Sixty bukser, Friis&Co. bælte og D&G top…..

15327796_10210969100413031_1721251140_n

HUSK AT FØLG MIG PÅ INSTAGRAM: @LAURA_LUNDSGAARD

4 kommentarer
Charlotte Hansen
3 måneder siden

Ohhhhh my God! Jeg grinte så meget da jeg læste dit indlæg. . Jeg havde seriøst HVER en ting du lige remser op der - og jeg kan stadig huske jeg følte mig så overdrevet tjekket.... Elsker i øvrigt at følge med på din blog, synes den er hyggelig at følge med på og at den indeholder gode indlæg som bare er andet end "jeg fik acai-chai-skyr til i morgenmad, nu er jeg på juice kur og har lige brugt 10.000 på en taske, igen"  Tak for det! Bliv endelig ved :-* 

lauralundsgaard
3 måneder siden

Haha! Jeg føler en lille smule, at jeg har forrådt Laura på 13 år en hel del i det her indlæg - hun vidste ikke bedre og var slave af tidens trends! ;-) Er glad for at vi kan grine sammen over top (u)tjekket fortid. - Og tusind tak for dine søde ord! Jeg bliver så overdrevet glad!

ao
3 måneder siden

Den der D&G kirsebærtop er da mega cute, og sat sammen med hvide jeans med lidt anden pasform, hvide sneaks eller røde mules til, havde det da været et fedt outfit. Det er sjældent selve itemsene der er noget i vejen med, men stylingen af dem, og evt hår og makeup.

lauralundsgaard
3 måneder siden

Hej Ao, Du har ret! Nørgaard trøjen er stadig noget jeg dyrker, bare lidt pænere sammensat end i '07 ;-)

Vis mere