Reklame: Julen varer lige til påske

12341190_10153637890680255_7412608944949545659_n

Sponsoreret

Jeg har siddet i eksamensfængsel hele december og har kun vovet mig ud for at skaffe føde, så du kan nok tænke dig at jeg har indtaget en krumrygget Gollum-agtig skikkelse da jeg har siddet bøjet over computeren i hvad der føles som en evighed.

Det betyder også at jeg har ordnet mange af mine julegaveindkøb over nettet, da jeg simpelthen ikke har haft tid til at stresse strøget tyndt og være ubeslutsom om hvorvidt jeg elsker eller hader juletiden i indre København. Det eneste problem der er ved at bestille ting over nettet er, at du er tvunget til at stå på posthuset i 3 kvarter sammen med resten af den danske befolkning, der ligesom jeg selv troede at vi kravlede over hvor gærdet er lavest.

MEN der er håb forude!
Sidste år gav jeg mit mormor et abonnement i julegave, hvilket faktisk var en rigtig dejlig ting at give. En blad-gave bliver man glad for hver eneste måned, så jeg vil vove at påstå at julen faktisk varer lige til påske og jeg havde da også min søde mormor i røret hver gang et nyt blad dumpede ind ad postkassen.
Endnu et plus ved at give et abonnement på Eurowoman er, at siden det bestilles online er der ingen køer på posthuset, ingen forsvundne pakker eller “out-of-stock”-situationer!
Når du bestiller dit abonnement har du mulighed for at printe et gavekort ud, så der er noget at ligge under træet. Ellers kunne man jo købe denne måneds magasin hvor smukke Mathilde Gøhler og hendes lækre baby pryder forsiden og pakke det lidt alternativt og kreativt ind.

Abonnementet udløber af sig selv, så man ender ikke i den ærgerlige situation hvor man ikke lige havde set fakturaen på bagsiden af magasinet og pludselig er bondefanget til at betale for yderlige 3 måneder, hvilket er enormt rart! Abonnementet bliver solgt i tre forskellige prisklasser:

  • 149 kr for 4 numre
  • 299 kr for 8 numre
  • 449 kr for 12 numre

Hvis du ligesom jeg lige mangler den sidste gave og magasins julestress ikke lige falder i din smag, så hop forbi her og få tjek på sagerne – helt ind til d.24.12

GLÆDELIG JUL

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *