3 cheesy serier vi stadig elsker

Overskriften giver næsten det hele væk: serier vi stadig elsker, men som det ikke altid er let at stå ved.
Jeg er en super-serie-seer og giver næsten hvad som helst et skud. For et par år tilbage boede jeg i Milano, altså før Netflix rigtig var på banen og der kedede jeg  mig til tider bravt med at forsøge at gennemskue hvad der blev sagt i den italiensk TV. Det betød at jeg investerede i et hav a serie bokse, som jeg vitterligt kan se igen og igen. Her er mine absolutte favoritter:

1. ONE TREE HILL

1c6011fd2d37697f50975c401c5d4ff8

Udover at jeg skiftevis var dybt forelsket i både Luke og Nathan bliver bare ALDRIG træt af alle intrigerne i Tree Hill. Forældre der opstår fra de døde, spontane musikkarrierer, trekants dramaer, sindssyge stalkere og teenagere der får lov til at bo alene hjemme er og bliver BOMBEN. Tilpas krydret med skoleskydning, fokus på homoseksualitet, familier i opløsning og hvor hårdt det er at være teenager og måtte vælge mellem sport og venner.

2. GREYS ANATOMY 

2fba1fb34b0ff545e5bd68569fd81b61
Min største frygt må være at blive indlagt på Seattle Grace Hospital, da INGEN af lægerne nogen sinde rigtig er til stede. Hvis ikke det går hedt for sig i “the on-call room” savler de over McDreamy eller har selv et familiemedlem indlagt som får svær særbehandling. Dog er Greys anatomy det tætteste jeg kommer på indblik i hospitalsvæsnet, så jeg suger det hele til mig ganske ukritisk. I Greys anatomy er det åbenbart også meget nemt at diagnostisere patienter, da de alle sammen har en eller anden form for tumor som de er nødt til at operere ud på dramatisk vis.

3. BEVERLY HILLS 90210 

1e9384e71b7e521632eaf45e256acbad
Måske serien over dem alle. Gruppen vi alle sammen føler vi er venner med, pigerne vi lidt elskede at hade og drengene som vi sukkede længe efter at serien sluttede. Det mest overraskende ved Beverly Hills må egentlig være at Kelly aldrig døde, taget i betragtning af at hun brændte inde, havde et stofmisbrug, blev skudt og blev voldtaget et par gange. Derimod mistede vi med tiden den altid gode Brandon og den øretæveindbydende Brenda, Dylan, Andrea osv. Beverly Hills er og bliver en fantastisk ungdomsserier der prøver så hårdt at vise at de forstår hvordan det er at være ung og endda give svar på mange af de problemer de tænker man står overfor i disse svære teenage år.

XX

LAURA

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *