5 Veninde-mysterier

 

 

Jeg tror at de fleste piger på et eller andet tidspunkt i deres liv oplever at være utroligt tætte med en veninde. Hun bliver et ekstra familiemedlem, som man ved vil gå gennem ild og vand for én, lige som man selv lover bølle-bank og snigmord på alle der kunne finde på at gøre hende ked af det. Veninder er lidt som en ekstra kæreste, en ekstra mor, en ekstra søster, en vejleder, rådgiver og jeg kunne blive ved med at proppe forskellige kasketter på hovedet af mine veninder uden at det nogensinde ville være tilstrækkeligt. Jeg kan godt blive forelsket i venskaber. Ikke som jeg er det i Niels, selvfølgelig, men forelsket i idéen om at man virkelig betyder noget for en anden person der ikke nødvendigvis skal kunne lide dig, men af en eller anden underlig grund gør det uanset hvor stor en drama queen du er, ligesom du selv elsker dem når de er umulige, krævende og irriterende fordi det er en del af hvem de er.

Når det er sagt er der også en del mysterier omkring veninder, ting der på ingen måde giver logisk mening, men er så meningsfyldt i det øjeblik situationen udspiller sig. Jeg har valgt min ultimative top 5  over mystiske veninde-mysterier:

1. Gå på toilettet sammen 
Dét må være klassisk mysterium nr.1! Uanset hvor mange toiletter der er ledige på badeværelset når man er i byen, maser piger gerne ind på det samme toilet for at stå som sild i en tønde, holde hinandens drinks og tasker, mens man pænt komplimenterer hinandens valg af undertøj, eventuelle vægttab og bryststørrelse. Det er rent ud sagt møg hamrende besværligt at gå på toilettet sammen. Alle skal altid tisse mega meget og der er ikke plads til at stå og lave “tisse-dansen” med 5 andre piger mast sammen på en halv kvadratmeter, man skal for alt i verden undgå at stirre for meget, men man må heller ikke stirre for lidt fordi så er man FOR afslappet omkring det og man vil for alt i verden undgå at få en bar numse kørt op af sit tøj inden man igen skal ind og ødelægge dansegulvet med sine killer moves. MEN det er afsindigt hyggeligt at være låst sammen på den måde og det er en form for pause verden uden for. Tiden står stille, hvilket også er derfor at det ofte tager syv lange og syv brede før piger er færdige. Man kan lige nå at sladre lidt om hvad der sker, overveje næste move og planlægge det eventuelle MC-Attack (McDonalds) der skal finde sted på vejen hjem.

2. Sove i den samme seng 
Når piger er sammen og beslutter sig for at overnatte sammen betyder det endnu en gang trængsel. Ikke nok med at vi tvinger os ind på få kvadratmeter når vi går på toilettet sammen, vi formår også alle sammen at mase os ned i den samme halvandenmandsseng om vi så er 2 eller 8. Idéen er hyggelig og der er ALDRIG nogen der har lyst til at være dem der sover på sofaen eller på en madras på gulvet. Det er at være en del af fællesskabet at ligge tæt i sengen, selvom man aldrig rigtig har dyne på, man kan ligge i én eneste stilling hele natten fordi der er for trængt til at kunne vende sig og man havde helt glemt at ens veninder, udover at snorke så højt at man kunne tro der var et mindre jordskælv i gang, også nå ja så taler de i søvne og pludselig kan citere hele pulp fiction i en lang smøre.

3. Relationship CO-pilots 
Dater du en af os, dater du os alle.
Så simpelt er det. Vi ved at du er vild med vores veninde, før du selv ved det og vi gør alt der står i vores magt for at jeres forhold skal køre problemfrit. Der bliver sendt screenshots, analyseret samtaler og valgt emojis med yderste forsigtighed og alle fortolkningsmuligheder overvejes. Har du opført dig dårligt overfor vores veninde kan du være 100 procent sikker på at vi alle sammen synes at du er mega led, har dårlig ånde og går i for stramme bukser. Vi stalker, vi sladrer og vi er engagerede. Samtidig er der ikke noget der varmer vores hjerter så meget som at vide at vores veninder er glade og lykkelige og hvis du er den person der får alt dette til at ske kan du roligt regne med at du har en kæmpe stjerne i venindebogen.

4. Veninder der for altid vil være de samme 
Jeg skrev for et par måneder siden et indlæg om venskaber der aldrig ændrer sig og det må siges at være et af de største mysterier af dem alle. I går i lang tid uden at se hinanden eller tale sammen, man er lige så nervøs som før en tinder date når man skal gense den veninde man ikke har set i hvad der føles som 100 år. Har man noget at tale om? Har man stadig noget til fælles? Kan man tillade sig at gå hvis det bliver for akavet? Men af en eller anden grund er der nogle venskaber der aldrig ændrer sig. Tonen er den sammen, den veninde ser muligvis lidt ældre ud, men I går stadig godt i spænd og ævler løs som var det i går i sidst havde været fælles om en tøjkrise.

5. Fierce Squad photos
Instagram bliver opdateret med et intet mindre end “Tyra-Banks-Fierce” gruppe billede af en intet mindre end “Tyra-Banks-Fierce” vennegruppe. Alle har perfekte glimt i øjet, hud så glat som en babynumse og outfits der bare passer perfekt! Nu tænker du sikkert, hvad er det mystiske i det? Jo ser du, mit store spørgsmål er altid: hvem har taget det?! Hvad er det for en veninde der har måtte anerkende at hun bare ikke tager sig heldigt ud på gruppebilleder og derfor påtaget sig fotografrollen? Er det en mor? En kæreste? En random? HVEM HVEM HVEM?!

tswift_squad_goals_14

 

XX

LAURA

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *