Apps jeg elsker

Apps, computer og teknologi lyder på ingen måde nørdet i mine ører længere. Det er en sindssygt stor del af min hverdag og sikkert også af din. Det er tæt på at alle i min omgangskreds har en smartphone og har mulighed for at være i kontakt, online og på pletten 24/7.
Jeg ser min telefon som min personlige assistent der hjælper mig med at huske på alt fra aftaler og deadlines, til hvornår jeg skal stå op om morgenen og hvornår jeg mangler tandpasta.

Min smartphone kender mig afsindigt godt. Den ved hvad jeg kan lide og kan derfor altid anbefale mig de mest relevante apps for mig når jeg åbner min app store. Og jeg har det sådan lidt, at man enten kan vælge at synes det er skrækkeligt at teknologien overtager på så mange fronter, eller man kan vælge at omfavne det og synes at det er for fedt at man kan få en smule ekstra hjælp, der får hverdagen til at glide langt lettere.
Jeg har derfor listet apps jeg elsker (ikke nødvendigvis livsvigtige applikationer):

Wunderlist:

d4f2f93212900fb0b96c37c1f7e11234

Når man (som jeg selv) hævder at man er et organiseret rodehoved er det vanvittigt pinligt ikke at have tjek på tingene. Derfor har jeg denne app som hjælper mig med at organisere dagens gøremål, lave pakkelister, indkøbslister og hvad jeg ellers kunne tænke. Det der er rigtig fedt er, at man kan tjekke tingene af når de er ordnet og komme videre i teksten. Det største plus ved denne app er at man kan dele listerne med andre. Så når nu Malou og jeg bor sammen og man ikke lige har tid til at købe toiletpapir inden man skal afsted kan man lige smække det på listen, så den anden ikke sidder med bukserne om anklerne og bander over manglende papir.

Mofibo:

befb64463e99c2d367534299c1d592c5

Mofibo minder lidt om Spotify (som jeg også er mega glad for!): du betaler et fast beløb om måneden og kan så streame alle de bøger og lydbøger du vil. Det lyder måske en smule “mormor”, men jeg holder virkelig meget af at lytte til lydbøger. Det er enormt afslappende og virkelig hyggeligt. Jeg er sindssygt dårlig til at lytte til musik om morgenen da jeg oftes er super træt og derfor er det virkelig behageligt at cykle over langebro mens et menneske med en afsindigt afslappende stemme læser højt.

Ønskeskyen

9f18cedf8ca2b92590cf8f590c95a44e

Man går gennem hele året og forelsker sig i alle mulige ting, som man bare skal skal skal huske at ønske sig til sin fødselsdag eller jul. Men af en eller anden grund er det som om alle disse ting forsvinder fra ens hukommelse den dag man sætter sig ned for at forfatte den efterhånden lange liste. DERFOR har postdanmark lavet denne app som hjælper en med at huske hvad det nu lige er man har ønsket sig. Finder man det på nettet kan man blot kopiere linket og så finder den selv resten af oplysningerne om produktet (pris, størrelse etc). Hvis man fysisk står i butikken og har forelsket sig i et par støvler kan man tage et billede af dem og selv udfylde resten af felterne manuelt.

Zombies, run!

170a99936f9404a664e0bcec20f96645

Jeg er KÆMPE fan af denne app, selvom jeg ikke er super fan af løb. Denne app henvender sig til den friske løber, som er klar på at løbe for livet! Du sætter appen i gang når du begynder at løbe og efter kort tid kan du høre, DEM – altså zombierne der er lige i hælene på dig. Appen er lavet således at din intervaltræning bliver sjov og anderledes, da en stemme i dit øre fortæller dig hvor tæt zombierne der løber efter dig er. Jo tættere de er på dig, jo hurtigere skal du løbe.

Heads up

3b6aa5f71e4361896cdcac6aa559fad6

En super party starter! I deler jer i to hold og vælger hver en der skal starte med at gætte. Man vælger først en kategori, for eksempel Movie Stars hvorefter gætteren holder telefonen op over panden så det kun er de andre holdspillere der kan se hvad der står på skærmen og det er så deres job at forklare gætteren hvem han/hun er uden at nævne navnet. Svarer man rigtig giver man telefonen et lille vip og et nyt navn kommer frem. Man har i alt 60 sekunder til at gætte så mange rigtig som muligt.

XX

Laura

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg har ofte overvejet et Mofibo abonnement! Jeg har dog svært ved at abstrahere fra nogle af oplæsernes meget monotome stemmer. Er der nogle bøger du kan anbefale?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *