5 HVERDAGSTING JEG ELSKER

 

Hverdagens travlhed kan ofte virke uinspirerende, rutinepræget og selvfølgelig travl. Fra vækkeuret ringer om morgenen, til man ligger under dynen igen, er man på benene – på farten. Jeg er personligt ikke så god til at værdsætte de små ting i hverdagen, som gør den lille bitte forskel, og som måske endda gør dagen lidt bedre i det store billede.
Men nu har jeg sat mig ned og tænkt over, hvilke ting i min hverdag, jeg virkelig elsker:

Rent sengetøj – at smide sig i rent sengetøj, må være den samme følelse som at blive genfødt. Dynen er lige blevet rystet, lagenet er stramt strukket ud, og puden er mere fluffy end nogensinde før. Sengetøjet er helt crisp, og hvis man bider i det, er jeg helt sikker på, at det knaser. Når jeg kastet mig i de rene dyner, er jeg nødt til at spjætte med benene og rulle mig helt ind af den simple årsag, at det er for lækkert! Lidt ligesom når en hund bliver sluppet løs på en lækker græsplæne, og den kaster sig på ryggen og gnubber sig.

Grøn stribe – jeg er som udgangspunkt altid sent på den. Jeg aser og maser afsted på min cykel, med en “AF BANEN, AF BANEN, HER KOMMER BANANEN” – attitude og et halstørklæde, der hænger faretruende tæt på cykelhjulet. Jeg ved, at det bliver en fremragende dag, hvis jeg rammer den grønne stribe. Nu tænker du sikkert: “den grønne stribe?”. Forklaring følger: grøn stribe er, når man rammer ALLE de grønne lyskryds og ikke skal bremse op hvert 2. minut. Rammer man grøn stribe, kan man flyve gennem byen på den halve tid, og dét er noget, jeg elsker!

On demand TV – med fare for at lyde som en rigtig fjernsynsnørd, der højst sandsynligt ender med firkantede øjne, så er jeg VILD med mit nye TV abonnement, der har en on demand funktion. Jeg går ALDRIG glip af noget mere, og jeg kan sortere alt det crap, jeg alligevel ikke ser, fra. Jeg kan se Xfactor lige så mange gange, jeg vil og starte programmet forfra, hvis jeg faldt i søvn. On demand er simpelthen mega smart.

Når jeg vågner 2 minutter før mit vækkeur – og faktisk føler mig udhvilet. Så føler jeg, at jeg kan overtage verdensherredømmet. Tanken om, at jeg har timet min søvn PERFEKT, får mig til at føle mig som en stor kanon, der kan overkomme alle dagens mulige forhindringer. Og det er ikke bare to minutter ekstra, jeg får om morgenen, det er nok nærmere 20 minutter, da jeg ellers kan være ret lang tid om at tage mig sammen til at trille ud i bad og sætte vand over til kaffen.

Karaoke opvask – når man endelig skal vaske op i hånden, kan man lige så godt have det fedt med det. Når Malou (min roomie) og jeg vasker op herhjemme efter, at vi helt sikkert har spist noget med rød karry, sætter vi altid vores yndlingsmusik på og skråler med på de gode 90’er og 00’er hits. Eller rammer de helt høje toner perfekt med Adele. Der er opvaskevand på hele bordet, og vi minder os selv om, gentagende gange, at det altså er klamt at bruge den brugte opvaskebørste som mikrofon. Det tager pludseligt lidt længere tid at vaske op, men det er fordi, vi har så meget musik, vi MÅ synge med på. Sidst havde vi en særlig ABBA-session, hvor vi fandt ud af, at man faktisk god kan twerke til Mamma Mia!

XX
Laura

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *