Klar, Parat, Ben

Sponsoreret af Veet 

 

Foråret har langsomt sneget sig ind på os og jeg er ærligt talt begyndt at komme i sommerstemning. Hver eneste gang solen viser sit smukke og varme ansigt, giver det mig lyst til at hoppe i læderjakken og spankulere Vesterbro tynd med solbriller og bare ben. Dog er det stadig lidt for koldt endnu, men det afholder mig ikke fra at gøre mine ben klar til den første rigtig varme dag.

Når jeg skal flashe mine ben, kan jeg rigtig godt lide at de ikke ser tørre ud og er så bløde som de overhovedet kan blive (dette er mest for min egen skyld, da jeg elsker at gnide glatte ben mod hinanden). Gennem mit arbejde sker det jo, at andre mennesker fedter mine ben ind i creme, og så er det på en eller anden måde fedest ikke at være en menneskelig kaktus.
Mit hår vokser utroligt hurtigt, hvilket er fedt når man gerne vil have en eller anden fjollet frisure til at vokse ud, men ikke så fedt når det også gælder hårene på benene. At jeg er mørk og derfor er beriget med meget mørke hår gør ikke situationen bedre, da man ikke så let kan slippe afsted med ubarberede ben. MEN nu har jeg haft mulighed for at teste Veets nye produktserie “Essential Inspirations” som er 4 veje til silkeblød hud og jeg er fan. Udover at produkterne kan give op til 28 dages blød hud, består serien i høj grad af produkter der indeholder naturlige ingredienser, hvilket jeg før har nævnt er vigtigt for mig.

Serien består af:

image

Veet® Essential Inspirations Hair Removal Cream with Grape Seed Oil – en hårfjerningscreme som kan bruges på benene og resten af kroppen. Jeg valgte derfor at teste denne under armene, da jeg ikke synes at resultatet bliver tæt nok når man shaver. Det kan ofte godt efterlade en svag skygge af de små hår, der snart igen vil kigge frem. Jeg påførte forsigtigt cremen med den lille “ske” der følger med. Derefter lod jeg det sidde på et par minutter og kunne så med lethed skrabe hårene af. Jeg formåede selvfølgelig at dyppe bunden af min hestehale i cremen og panikkede kort over, om jeg nu ville tabe spidserne, men eftersom jeg var lynhurtig til at få det vasket ud, var der ingen skade sket. Nåede lige at tænke “fuck no – jeg har ikke lige betalt 500 kroner for at få studset spidser, for så at lave idiot-move numero 1”. Anyway, resultatet er utroligt pænt! Ingen skygger efter små hår og min hud føles glat og blød.
Vejledende pris: DKK 99,95 for 200 ml. og spatel.

image

Veet® Essential Inspirations Wax Strips – den klassiske wax strip, som mange af os på en eller anden måde har stiftet bekendtskab med. Den valgte jeg at teste på mit højre ben, da jeg også har testet en varm voks – og ja, jeg har ikke haft 2×28 dage eller 4x ben, så et produkt per legeme blev måden vi gjorde det på. Jeg påførte den første strip på mit skinneben og sad lige to minutter for, at samle mod til at rive bassen af. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid bygger det sådan op i mit hoved, at det er max smertefuldt at vokse sig. Fordi når jeg først har revet “plasteret” af, så er det faktisk ikke så slemt. Det er selvfølgelig ikke en behagelig massage følelse, men det medfører ikke død og ødelæggelse. Og når den første strip er af vejen, så går det let som en leg. Da jeg var færdig med at vokse, tørrede jeg resterne fra voksen af med en af de medfølgende vådservietter, der indeholder naturlig arganolie, hvilket gjorde mine ben bløde og gav et fint touch.
Vejledende pris: DKK 99,95 for 20 voks strips.

image

Veet® Essential Inspirations Warm Wax with Argan Oil – og så til venstre ben! Dette produkt var jeg især spændt på at teste, da jeg ikke selv har opereret med varm voks før. Først skal voksen opvarmes og det kan gøres på to måder: i mikrobølgeovn eller i kogende vand. Jeg måtte selv ty til sidstnævnte, da jeg ikke har en mikrobølgeovn, da mit køkken er på størrelse med et kosteskab.Når voksen er varm er det vigtigt at røre i den, med den tilhørende “ske”. Selv samme ske bruges til at påføre voksen på benet, eller det område der nu skal vokses og så er du ved at være der. Jeg lagde straks stofstrimlen på, strammede huden ud og gik i krig. Det gav en følelse af hjemmespa, sådan at lege med varm voks. Jeg fik næsten lyst til at sætte rolig “plim-plim” musik på og tale meget lavmælt til Malou, mens jeg sad der og gjorde mine ben sommerklar. Da jeg var færdig kunne resterne af voksen let fjernes med vand, hvilket jeg syntes var super fedt. Nemt og hurtigt.
Vejledende pris: DKK 99,95 for 250 ml voks, en træspatel med temperatur-indikator og 12 genanvendelige stofstykker.

image

Veet® Essential Inspirations Precision Wax Strips – sidst men ikke mindst, eller jo faktisk mindst, præcisions voks. Her er der tale om små strips, til små områder som for eksempel øjenbryn eller overlæbe. Jeg turde ikke give mig i kast med øjenbryn, da jeg simpelthen ikke har tiltro nok til, at jeg ville kunne styre det. Kunne pludseligt se mig selv cykle rundt med kun et enkelt øjenbryn, ellers tak. Derfor testede jeg den på overlæben. Man tager strips’ne ud og varmer dem lige kort i hænderne. Så skiller de let fra hinanden og vi er klar til start! Man strammer huden ud og påfører sin strip, der meget smart har en ekstra lille flip som man kan hive i. Og så hedder det ellers bare 1..2..3.. HIV. Det tager ingen tid! Her følger der også et par vådservietter med, som let fjerner voksen og giver blødhed. Man bliver en smule hævet, hvilket jeg tror er uundgåeligt, så jeg vil anbefale at man gør det aftenen inden man skal noget. Ellers kan man da sikkert godt få det til at arbejde til ens fordel – en gratis læbeforstørrer for en dag!
Vejledende pris: DKK 79,95 for 20 voks strips.

Nu har du mulighed for at vinde produktserien! Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget med dit navn (husk at indtast korrekt mailadresse). Vinderen bliver udtrukket d.14.04.2016 hvor der gives direkte besked! 

XX

Laura

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *