Rainy days

Sponsoreret 

 

Det er næsten umuligt at tænke sig til, at det blot er en uge, siden sommeren meldte sin ankomst i København, og de bare skinker blev flashet, mens du spankulerede ned ad Strøget, og Rosé propperne sprang i uendelighed. Pinsen var grå, kold og våd, og da jeg var taget til Fredensborg med Niels for at få lidt kvalitetstid, var det altså ikke lige, hvad vi havde sat næsen op efter. Vores forventninger om romantiske gåture og dejlige køreture ved de skriggule rapsmarker virkede pludselig latterlige, og vi måtte straks se kendsgerningerne i øjnene: dette blev en såkaldt video-weekend.

Nu var Pinsens fjernsynsprogram ikke yderligere spændende, så vi krøb sammen under dynen, mens regnen trommede på ruderne og klikkede forbi Viaplay.dk. Ud over at du kan få dit daglige realityfix (som er en af mine mange guilty pleasures), byder viaplay på uanede mængder af film og serier. Vi endte selvfølgelig i det klassiske streaming problem, hvor for mange muligheder simpelthen gør det noget nær umuligt at beslutte sig.

Hmm… er vi til action? Er vi til komedier? Er vi til serier? Dokumentarer? Film?! Mulighederne er uendelige. Vi beslutter os for at give Empire et skud – en amerikansk serie med masser af musik. Den tidligere pusher Lucious Lyon sætter sig i direktørstolen hos Empire Entertainment. Han finder ud af, at han har sclerose, og pludselig bliver han hjemsøgt af fortiden. Jeg vil ikke røbe for meget, men derimod give en kæmpe anbefaling!
Derudover vil jeg anbefale at signe up til Viaplay, der desuden giver dig mulighed for at prøve tjenesten af gratis i en måned OG har den fdee feature, at man kan se deres film og serier, mens man er offline – er det ikke, hvad vi alle har ventet på?!

Jeg holder meget af disse streamingtjenester, da det giver mig følelsen af at jeg selv bestemmer over min tid og ved, hvad mit behov er. Når jeg er på farten eller har lyst til at se noget bestemt, er muligheden der og det betyder frihed. Fjernsynet har førhen været omdrejningspunktet for mange mennesker – man havde en serie man fulgte med i, man skulle se nyheder klokken 19.00 og så videre. Disse tjenester sætter os som forbrugere i centrum og gør det muligt for os selv at bestemme over vores tid og vores vaner.

Giv viaplay et skud!

xx

Laura

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *