Blogger-udtryk der gerne må dø

Okay, altså, ikke for noget, men:

“Hej Bloggen” står selvfølgelig øverst på min liste. Jeg ved ikke præcis hvad det er netop dét udtryk har gjort mig, men jeg er fandme gal på det. Tror lidt det er fordi jeg forestiller mig, at det er sådan Bamse & Kylling ville tale, hvis de var blevet til anno 2017. Der er sgu noget primitivt og barnligt over det, der giver mig følelsen af ikke rigtigt at have et udviklet ordforråd endnu. Av hvor jeg kan.

“Short hair don’t care” – but you do care! Ellers havde du nok ikke pumpet billeder ud på world wide web af dit nye grydehår. Men selvfølgelig rimer det og du har fået et sindssygt fedt ordsspil med i puljen #win.

#Blessed – ingen misforståelser her, man skal virkelig føle sig taknemmelig over de ting der er mulige i ens liv. Når det så er sagt, så ved jeg ikke hvor “velsignet” man skal føle sig over en chartertur til Thailand, 8 nye følgere på instagram eller en gratis læbestift der blev delt ud ved Magasin Du Nord.

“Sunday funday” – stop det! Vi ved jo godt, at søndag er til for at gå rundt derhjemme i kaninbukser, spilde the i sofaen og udskyde alle ting man skal, fordi man hellere vil binge watche netflix. Der er INGEN der tror på at du ser så godt og overskudsagtig ud(!) OG har fixet hele verdens situationen.

“Mig og manden” – nej, det hedder mig og Mogens.. Eller hvad din respektive kæreste nu engang hedder. Hvornår blev man for fin/for travl til at skrive folks fulde navn? Medmindre man hedder Synnøve-Isolde-Alexandra-Messias-Jesus-Haroldine-Snegline-Askepost-Louise så kan man skrive hele navnet kan man ikke? (stor tak til Malou Engel, for enestående sammensætning af navne).

“Writing english captions…” for dine 4 følgere i Norge, der ikke skal snydes for at kunne forstå dit billede af dig og din mor #meandmommy

XX

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *