Status: om at bo sammen med sin kæreste

Det er ved at være små tre uger siden vi narrede hele familien og alle vennerne til, at hjælpe os med at flytte – selvfølgelig ved hjælp af det internationalt anerkendte trick-spørgsmål “Eeeej hvad skal du på lørdag?” og når alle så, helt uden at tænke over det, svarer “øhm det ved jeg ikke helt endnu”, så slår man til, trækker dem op i en krog og siger “A-HA! Så kan du vidst godt lige hjælpe os med at bakse en sofa op på 2. sal” og inden de ved af det, så er de tvangsindlagt til at bære oldemorsarveting, tøj og møbler op på 2.sal en hel dag. What a way to spent the weekend!

Det er uden tvivl noget helt andet at bo med sin kæreste fremfor en veninder – eller det er uden tvivl noget andet at bo sammen med min kæreste fremfor min veninde.

Altså, man tror man kender folk efter sådan cirka syv år, men man kender dem altså ikke rigtigt før man har delt vasketøjskurv og dørtelefon. Jeg siger det bare.

Niels har vist, at han muligvis har Københavns mest elastiske personlighed når det kommer til, at give mig en lille smule mere ret end jeg egentlig fortjener, da jeg ellers godt kan finde på at stille op med noget af et bæ-fjæs, hvis jeg har sat mig noget meget konkret i hovedet omkring hvor dit og dat skal være. Og det elsker jeg ham virkelig for.

Dog er det en udfordring, at Niels åbenbart er super ordentlig og jeg er et ultimativt kaos-menneske der får en lille smule angst hvis ikke det roder, bare en anelse. Og jeg ved, at det er mig der skal stramme op her – lidt unaturligt at give OCD lignende ordensmenneske ordrer på at rode lidt mere; lade sokkerne ligge oven på vasketøjskurven og glasset stå ved siden af opvaskemaskinen, stille skraldet ved siden af døren og glemme at tage det med ned i to dage.

Det kan dog føre til situationer, hvor Niels meget tålmodigt og pænt spørger om jeg ikke vil være sød at huske, at tørre bruseren af når jeg har været i bad. Naturligvis tror jeg at det er en spøg – hvorfor er det lige jeg skal give bruseren et bad når den netop har gjort mig ren? Så forklarer overskudskæreste noget om kalk og dims og truer med at jeg kan blive afkalkningsansvarlig, hvis jeg ikke begynder på det (og det vil jeg fandme ikke være! Jeg er formand for festudvalget og præsident i mad-komitéen i lejlighed, jeg har allerede ALT for meget på min tallerken) og så surmuler jeg, at JO! Det skal jeg nok prøve at huske fremover…

Men mest af alt, så er det skide sjovt og afsindigt hyggeligt. Sådan helt “norsk-skovhytte-efter-lang-dag-på-ski-hyggeligt” og det siger altså ikke så lidt. Det skaber en helt anden ro, tryghed og samhørighed at bo sammen med sin kæreste.

Men det er uden tvivl også noget man skal lære. Noget man skal finde sig tilrette i og en balance, som er helt anderledes end hvis man boede med en ven eller veninde.

Vi er efterhånden ved at være rigtig godt på plads og vi er så glade for det sted vi nu kalder hjem.

God weekend.

XX

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hej Laura 😊 Lige en forespørgsel. Ville det mon være muligt at gøre noget for, at man kan følge din blog på bloglovin? Jeg vil meget følge med, men det er bare nemmere, når man kan finde indlæggene på bloglovin. Det gjorde jeg altid med din gamle blog. God weekend 😊

    • Hej Agnete!
      Jeg (vi) bøvler sindssygt meget med det, da jeg ikke kan claime min blog på bloglovin’ lige pt! Det er mega irriterende, men vi arbejder på det! Håber at du indtil da vil klikke lidt forbi i ny og næ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *