Reklame: Vores perfekte weekend på Comwell

Søndag eftermiddag satte vi kursen mod Snekkersten, for at forlænge weekenden en smule mere på Comwell Borupgård. På trods af, at vi begge er vokset op blot få kilometer derfra, var der ingen af os der har været der før.

Solen skinnede og hotellet tog sig helt fantastisk ud. Hotellet er super fint gemt inde bag det lille skovstykke der omgiver bygningerne.

Som I nok ved, er det ikke længe siden vi flyttede og derfor er der hele tiden praktiske gøremål når vi er hjemme. Der er hele tiden lige et eller andet der skal ordnes eller fikses. Derfor har denne weekend været noget så tiltrængt! Vi talte om, at det skulle blive så dejligt, lige at slukke for flytterod og hverdagsstress og så bare blive forkælet i et lille døgns tid.

Der gik omtrent halvandet minut fra vi havde låst os ind på værelset og til, at vi stod i badekåber og matchende slippers, klar til at glide ned i spaområde og goble rundt til vi er fuldstændig opløst.

Vi skulle have Borupgårds signatur behandling, hvilket vi begge var meget spændte på. Og oh my! Hvor var det lækkert! Først blev vi smurt ind i en scrub, der er lavet på citron og sukker hvilket føltes helt fantastisk! Derudover duftede det også ret dejligt, men jeg blev dog anbefalet ikke at prøve at spise det… (you gotta ask!). Efter scrubben grundigt var blev smurt på os, skulle vi vaske den af igen og resultatet af dette var den ultimativt blødeste hud, jeg i mit liv har haft!

Efterfølgende fik vi en lækker rygmassage og derefter blev vi lagt på varme sten, mens skuldre, nakke og ansigt blev nusset. Pigerne der udførte massagen var super søde og dygtige og var utroligt opmærksomme på, om der var noget der var for voldsomt eller gjorde ondt.

Comwell har mange forskellige behandlinger, alt efter til hvad man er til og hvordan man kan lide det. Jeg har faktisk været en smule afskrækket fra at få massage, da jeg engang fik en i Milano, hvor jeg blev gennemtæsket og alt gjorde ondt, men denne oplevelse var simpelthen så god!

Da vores behandling var slut og jeg var så afslappet, at man næsten skulle tro jeg var bevidstløs, hoppede vi i deres udendørs jacuzzi og nød den kolde vind i ansigtet, mens vi sad i det dejligt varme bad. Dette må være et af mine yndlings features ved dette hotel: den udendørs jacuzzi. Man sidder helt uforstyrret uden for og kan skimte Øresund i det fjerne.

Da vi var helt opløst trak vi os tilbage på værelset et øjeblik, egentlig bare for at skifte, fordi vi skulle ned i restauranten til middag. Jeg var vildt sulten, eftersom vores stations-hotdog for længst var brændt af og havde tårnhøje forventninger til maden, der i den grad også blev indfriet!

Udover at vi havde helt fantastisk betjening, der både var sjov, imødekommende og dygtig, så var maden lige i øjet. Min favorit var helt klart hovedretten: mørbrad med trøffel og rødvinssovs.

Da dessertskeen var lagt og den sidste tår vin drukket, måtte Niels lige ud og have sig en smøg.(..) Jeg skulle ikke nyde noget af, at dimse rundt uden for i den kulde, så jeg blev siddende foran pejsen i lobbyen og nød den meget afslappede atmosfære.

Til alles skræk og rædsel fik vi øje på bordfodbold-bordet (siger man det?) og så var vi jo liiiige nødt til at teste, om det virkelig også virkede. Det kan jeg så fortælle at det ikke gjorde… Jeg tabte i hvert fald alle 8 runder vi spillede, så jeg påtænker at bordet må have været defekt, fordi jeg er altså en ret habil bordfodboldspiller!

Mandag morgen kunne vi næsten ikke få øjnene, eftersom vi havde sovet så godt, at vi næsten følte vi gik i et med madrassen. Efter en halv times “okay, NU står vi sgu op” lykkedes det os endelig og vi røg igen ned i restauranten til det fineste morgenbord, der havde så mange lækre og sunde valg!

Det har været sådan en god og positiv oplevelse, at jeg allerede nu har booket mit næste ophold – denne gang sammen med min mor og min mormor, som jeg bare glæder mig rigtig meget til. En rigtig tøse-hygge-tur, hvor vi bare skal hygge os og være sammen, uden at det behøver at være så omstændigt.

Dette indlæg er sponsoreret af Comwell men er 100 procent udtryk for mine egne holdninger. 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *