5 latterlige ting jeg vil stoppe med at være pinlig over

Jeg tror de fleste kender det, det der med at føle sig pinligt berørt over nogle, til tider ret fjollede ting. Sådan har jeg det i hvert fald ind i mellem. Over ganske underlige og uforklarlige ting, som ligger så dybt i mig, at jeg ikke længere kan huske hvilken traumatiserende oplevelse der har forårsaget min forskruede tankegang. Det har jeg derfor valgt at gøre op med! Lige nu!

Her er min liste over 5 ting jeg vil stoppe med at være pinlig over:

Min musiksmag – jeg er langt fra DJ material, da jeg sådan cirka aldrig opdaterer noget på spotify og ALDRIG har hørt den nye sang med Justin Bieber, før den brager ud af højtalerne til diverse fester. Jeg kategoriserer derfor ofte min musiksmag som “radio”, altså hvad der bliver spillet på P3 og så er jeg svært glad for greatest 80s (Dodo and the Dodos, I love you!). Derfor er min telefon næsten altid gået ud, hvis nogen bliver bedt om at sætte musik på eller jeg er vanvittigt undskyldende overfor min manglende musiksmag. Men det skal fandme være slut!

Når jeg trisser halvforvirret rundt i fitness, og ikke kan finde maskinerne og derved tror, at alle i fitnessworld kigger på mig og synes at jeg er en kæmpe noob med spagetthiarme…. Sandt er, at jeg tror folk er pænt ligeglade og slet ikke interesserer sig nok for andre mennesker, mens de aser og maser med at bære, hvad der svarer til en gravko eller løbe et marathon.. Jeg er bare blevet voldsomt skræmt over diverse MEMEs på internettet, der hænger stakkels intetanende begyndere ud, der bruger maskinerne helt forkert….

At tage et billede i fuld offentlighed – når jeg tager billeder til Instagram fungerer det nogenlunde følgende: jeg har lokket Malou eller Niels til “liiiiiige at hjælpe mig i fem minutter”, hvorefter vi trisser ned på gaden efter spottet. Når kysten så er klar, og der ikke er en sjæl i miles omkreds skriger jeg “go-go-go!!!”, knappen bliver holdt inde og så snart vi fornemmer nogen nærmer sig, kaster vi os nærmest i skjul af ren og skær flovhed. NEJ SGU! om jeg gider at flove mig over det mere! Jeg ville ALDRIG tænke over, at nogen lige tog en selfie eller forevigede deres rocker seje outfit.

Spise en hotdog mens jeg trisser ned ad gaden – okay,  dét er måske det mest latterlige jeg kan blive rød i kinderne over. Jeg ELSKER hottere (så er det sagt, og hvis ikke du også elsker det, så lyver du), men er der noget der er grænseoverskridende så er det, at spise en hotdog i fuld offentlighed. Hvorfor? JEG HAR INGEN IDE! Hvad dælen er det for noget, jeg har bildt mig selv ind?! Ser jeg andre på gader og stræder med hotdog, er den eneste grufulde følelse der stiger op i mig ren og skær misundelse… grrr. Så det stopper her og nu!

Købe toiletpapir……Okay, den er måske mere åndssvag end ovenstående, men hvad fanden er det for en latterlig følelse man får, når man slentre hjem fra netto med 12 ruller lambi? Jeg tror nok ikke, at der er nogen der antager, at jeg skal hjem og bruge samtlige 12 ruller lambi på én gang, men alligevel er jeg helt sikker på, at mindst én nok skal se koblingen.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Din fine kjole – hvor er den fra? 😍
    PS. Dine indlæg omkring uddannelse falder virkelig på et godt tidspunkt. Pludselig føler man sig ikke alene om at gøre tingene lidt anderledes. Så tak for det 🙏🏼 KH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *