Reklame: 20% PÅ GOODIEBOX!

Sponsoreret af Goodiebox

Jeg har endnu engang givet mig i kast med et såkaldt videoprojekt – jeg synes det er ret sjovt, sådan at sidde hjemme i stuen og afholde private talkshow, hvor jeg bare hører mig selv ævle afsted..

Denne gang handler det om goodiebox, som jeg før har vist en hel del begejstring for. Goodiebox er nemlig skide fedt og mega smart. For 169kr om måneden, tilmelder man sig denne abonnement service, hvor man får tilsendt en lækker surprise box med beauty produkter. Og det er ikke bare en kasse fyldt med testere fra Matas – det spænder bredt og der er altid minimum ét produkt med i fuld størrelse.

I min lille video unboxer jeg hvad der er i denne måneds goodiebox, hvor jeg har været heldig at få lov til at give 20% hvis du bruger rabatkoden Lunds20 lige her.

Tjek min video ud og husk at meld dig til! Det er månedens bedste overraskelse!

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *