By the way #2

… insider tip, gå i Magasin om aftenen. INGEN mennesker og man føler sig lidt som en Sheik der har lejet hele lortet til en selv. Fremragende.

… så har jeg officielt fået nok af sushi… tænk engang at det kunne ske. Men rå fisk og thaimad står mig ud af ørerne. Længe leve livet som take-away-holic.

… blev jeg skældt ud på tysk, fordi jeg havde skrevet forkert adresse på mine takeaway.. som straf var maden naturligvis ikke min bestilling, da jeg endelig åbnede den efter mere end en times forsinkelse.

… pønser jeg lidt på, at invitere Niels til Marrakech i en uge. Bare for lige at stirre ud i luften og lave ingen ting. Jo spise humus indtil der vokser kikærter ud af ørerne på os.

… er jeg løbet tør for ting at se på netflix.. Jeps. I said it. Det er både sørgeligt og pinligt. Har endda set netflix grufulde egenproduktion “A christmas prince”. Lille tip – DONT. Intet gav mening.

… sidder jeg lige pt og glor på en slikautomat, hvor døren er gået op og man seriøst kan stikke kloen ind og rage til sig. Skal selvfølgelig nok sige det til en voksen… om fem minutter.

… har jeg stadig lidt svært ved, at finde ud af hvilken ugedag det er.

… har jeg bestilt en lille sommerferie med mine veninder. Vi fandt virkelig billige billetter til Sicilien, og så kunne vi ikke nære os. Så nu glæder jeg mig til, at have en uge med god mad, kortspil og drinks en masse.

XX

(Visited 29 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *