By the way #6

… har jeg påbegyndt et forløb med en personlig træner, og har derfor været så øm i kroppen, at jeg næsten har grædt. Synes bare den, altså kroppen, pludseligt var lidt forræderisk og den føles ikke som min mere. Hvem vidste, at det kunne være en struggle at tage sin bluse af om aftenen…

… har Niels og jeg været MEGET forkølede over weekenden. Har lagt små depoter af lommetørklæder forskellige steder i lejligheden, så man hurtigt kan få tørret snotten. Det har dog også resulteret i en del snorken… voldsom snorken. Var så desperat på nat 2. over, at jeg endnu engang ikke kunne få min søvn at jeg dagen efter måtte i Silvan og købe ørepropper, efter jeg natten forinden havde lagt mig til at sove, med mine lydtætte headphones.

… gik det op for mig, at jeg også snorker ret meget. Vækkede både mig selv og Niels den ene aften – på den helt ydmygende måde, hvor man vågner op og næsten ikke kan få vejret, fordi man bare har trukket torsk i land.

… fik jeg sagt noget til Niels om, at det ikke var særligt 2018-agtigt af ham, ikke at ville bære mine tamponer hjem fra Netto.. Hvilken udløste indiskret fnisen, fra anden kunde.

… har mit indtag af søde sager nået nye højder, efter jeg er begyndt at træne mere intensivt. Som om det bare giver fripas til, at kvæle kinderchokolade og vingummier, men ikke på Indiana Jones-måden, bare overvægtigt barn i BonBon land måden.

xx

(Visited 34 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *