Reklame: Det er slut med at ødelægge mit hår!

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF RØNSBØL

Jeg har noget irriterende hår. Sådan noget der vokser langsomt og som slasker og klatter, og altid ligner en fuglerede når jeg vågner om morgenen. Og nå ja, så er jeg ramt af forbandelsen der lyder, at hver eneste gang jeg har en perfekt hårdag, så skal jeg absolut, ikke en fløjtende fis.. bevares, der er andre der får mit hår til at se godt ud, men det er ikke noget jeg selv mestrer.  Derudover har jeg forsøgt at gro min page ud siden 2015, og er nået noget ala 8 cm ned.. på 3 gode år.

Som barn, kan jeg huske, at jeg har set reklamerne i fjernsynet, hvor en pige med meget langt og meget smukt hår brugte en meget lilla shampoo, der muligvis var lige så giftig som det så ud. Det forhindrede mig dog ikke i, at tigge og bede min mor om, at købe shampoo fra reklamerne, så mit hår også kunne blive langt og flot. Forestil jer skuffelsen, efter at have brugt giftig shampoo i lang tid og det eneste jeg havde opnået var spaltede spidser og meget tørt hår..

Siden da har jeg brugt mange spændende ting til håret. På daglig basis eksponeres jeg for alle mulige former for hårprodukter med parfume og andet kemi, der sidst på dagen får min hovedbund til at være utrolig træt. Det er der ikke så meget jeg kan gøre ved – det er en del af mit job. Men noget jeg kan gøre noget ved er, hvordan jeg selv passer på mit hår og min hovedbund!

Jeg er tidligere blevet introduceret til RØNSBØL, der laver hud- og hårpleje uden parfume og parabener.
Jeg har testet RØNSBØLS haircare serie, som består af:

  • Extra care shampoo – en shampoo der kan anvendes af alle hårtyper! En fugtgivende og reparerende shampoo, der styrker håret.
  • Extra care balsam – en let og lækker balsam, som virker ret let i konsistensen men virkelig har noget power, der gør håret blødt og lækkert. For bedste virkning, lad den sidde cirka 2 minutter og så skyl ud.
  • Hair oil – indeholder blandt andet macademia olie. Denne olie giver fugt til håret og hjælper især hvis håret er blevet tørt (det bliver mit især i denne varme). Jeg har taget et par dråber og masseret ind i mine spidser og det har virket upåklageligt!
  • All-in-one-treatment – en sand favorit! Et produkt man ikke skal skylle ud, men som skal masseres ind i håndklædetørt hår. Første gang jeg prøvede det, virkede det lidt som balsam og jeg var nervøs for, om det ville efterlade mit hår fedtet, men tværtimod så mit hår sundt og glansfuldt ud. I denne her, er der også varmebeskyttelse, så når man for eksempel skal føntørre sit hår eller sætte det med varme, kan man gøre det med god samvittighed.

Alle sammen uden parfume og parabener, og indeholder naturlige ingredienser som for eksempel macademia olie. Vi eksponeres generelt for rigtig meget kemi, jeg tror det bliver meget svært at undgå, men vi kan træffe nogle aktive valg, i forhold til hvad vi vil tillade. Jeg går meget op i, hvad jeg især kommer i og omkring hovedet (I kan derfor også læse om et tidligere indlæg sponsoreret af Rønsbøl, hvor jeg fortæller om deres hudpleje her).

Problemet for mig med “rene” produkter er, at jeg før har oplevet at mit hår ikke blev rent nok. Det fedtede hurtigt til igen og i stedet for at skubbe min hårvask, som jeg også forsøger at blive bedre til, så måtte jeg faktisk vaske det oftere. Det har ikke været min oplevelse med Rønsbøl – jeg har ellers altid ment, at det var fordi mit hår havde bruge for noget der var “skrappere”. Så virkelig positivt!

Man kan ikke fikse spaltede spidser, men man kan pleje sit tørre hår. Sommeren og varmen er for alvor over os, og det er hårdt for både hud og hår. Jeg har været så inderligt overrasket over, HVOR godt denne serie fra Rønsbøl har fungeret. Mit hår har været glansfuldt, blødt og set utroligt sundt ud, samtidig med at jeg let har kunne style det efterfølgende. Problemet med meget plejende produkter kan være, at håret efterfølgende bliver for glat og “sundt”, så det bliver svært at style. Med Rønsbøl har min oplevelse været, at jeg sagtens har kunne style mig hår og det er forblevet sundt og glansfuldt at se på.

Hvis du kunne tænke dig at give nogle af Rønsbøl produkterne et skud, så kan du få 20% med koden LAURA20. Og lige et lille tip: så har Rønsbøl lavet Kits, som man altid sparer penge på, og dem er der også 20% på + gratis fragt!

(Visited 302 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *