Buy the way – fodboldudgaven

… hvad blev der egentlig af Jon Dahl Tomasson? Kom sådan til at tænke på ham i dag, og dengang min mor og min gudmor mødte ham på Christianshavn iført højt humør og fnise-latter. Gad vide hvor han er i dag? Og om der stadig er nogle damer i slut 30’erne der semi-fniser når de ser ham? Det håber jeg lidt.

… gik det lige op for mig, at Zidane og Beckham slet ikke er aktive mere. Øv. Det bevidner også om, at jeg måske ikke har set en fodboldkamp siden ’06.

… er der altså ikke en eller anden kønsdiskriminerende sportskanal der skal forsøge, at forklare off-side reglen med en røvfuld chanel neglelakker i stedet for spillere.. SLET ikke særligt 2018-agtigt.. hvis ikke de passer på, kommer jeg og twerker ud over det hele. Så kan de lære det, kan de!

… er jeg blevet ramt af fodboldfeber, sådan for good. Lige pt sidder jeg alene i lobbyen på mit hotel og ser Danmark – Frankrig i stedet for, at være ude og socialisere. Åbenbart ingen andre danskere med stærk nationalfølelse her på matriklen.

… kunne jeg godt overskue, at DK lige tog sig sammen og vandt VM. Min FOMO (fear of missing out) KAN ikke klare at høre mere om ’92 – var ikke født til den, åbenbart største folkefest i Danmark, som i nogensinde (Sorry HKH Frede, men lige meget hvor meget du løber, så VAR sommeren ’92 åbenbart the shit). Men NU må det være tid igen.

… er det bare mig, eller har Zanka afbleget sit hår? Eller har han bare været meget ude i solen? Eller, er det ikke noget man kommenterer på, selvom der er mange fodboldspillere der sporter en frisk frisure?

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *