9 ting jeg er bange for

Kontrakter – jeg er generelt bange for, at binde mig til noget som helst som jeg ikke kan komme ud af, sådan relativt hurtigt, hvis jeg pludseligt får en kortslutning og vil bo i en Kibbutz. Det kan være alle slags kontrakter: lejekontrakter, kontrakter i forbindelse med arbejde etc. I CAN’T DO IT. Eller, det er jeg jo nødt til, selvom jeg stamper i gulvet og truer med at holde vejret, indtil de har lavet det om. Jeg får klamme håndflader og et lettere manisk udtryk i øjnene ved tanken om, at nogen andre “har” mig. At der er ting jeg ikke må. Ved ikke om jeg nogensinde har nævnt det, men jeg går totalt i baglås hvis nogen presser mig til, hvad jeg skal gøre. Hvis nogen prøver at presse noget ned over hovedet på mig…

Klima – er måske den største gyser. Jeg… får… nøjeren… på…

Aflytninger – jeg er RÆDSELSLAGEN for, at Facebook, Apple, you name it sidder og smuglytter til mine samtaler, så de ved PRÆCIST hvordan de skal sælge mig en støvsuger. Ikke at jeg fører lyssky samtaler, men får virkelig the creeps når vi har siddet og talt om, at vi godt kunne bruge en ny køkkenmaskine og den så pludseligt popper op på min Facebook. what…the…fuck.

At falde – i efteråret var jeg i et uheld, hvor jeg smadrede mit venstre knæ, som stadig ser lidt tvivlsomt ud. Derefter har jeg været skrækslagen for, at slå mig. Så meget, at jeg næsten ikke bevæger mig ud, bare hvis det er en smule glat. Den smerte og det besvær det medførte har sat en skræk i livet på mig.

Flymad – I mean, WHAT IS IT?! Hvad har det været? Har det nogensinde været levende?

SMS fra digital-post – altså, jeg er som sådan ikke bange for min e-boks. Men jeg får koldsved og hjertebanken, når man modtager en SMS klokken 00:22  om, at der er nyt i e-boks fra SKAT og man tænker “fuck, hvad har jeg overset?! HVAD kan være så frygteligt og fatalt, at de må sende beskeder ud MIDT OM NATTEN”, at jeg flyver ud af sengen og fumler med noget nem-id (fordi jeg ikke har tiltro til nem-id app’en) og med rystende fingrer taster mig ind for, at se at der var en fejl i en tidligere årsopgørelse og at jeg nu får 0,75 kr tilbage, som vil blive overført til min nem-konto…. Så forcerede man næsten et slagtilfælde for ingen verdens nytte.

Identitetstyveri – altså NEJ TAK til, at være den der bliver udsat for, at nogen køber 800 iPhones i mit navn. Eller snyder andre. Eller optager et kviklån.

Kviklån – når først du er inde kommer du aldrig ud. Det skal ikke koste 500 kroner at låne 200 kroner.

Væggelus – jeg har en sygelig besættelse af væggelus. Jeg er decideret angst for dem, hvilket gør hyppige hotelbesøg til noget af en plage. Jeg træder ind på hotelværelse. Installerer kufferter og overtøj i brusekabinen, da de små sataner ikke kan være der. Tager alt sengetøj, dynebetræk, pudebetræk osv af og flipper madrassen, mens jeg gransker madrassen som en anden Barnaby med lommelygte og lup. Kravler også ind under sengen for at se træværket. Derefter skal alle hjørner tjekkes, stikkontakter og gardiner. Jeg har 7-9-13 ikke mødt nogen endnu, men har en teori om, at min rejsen rundt på et tidspunkt må føre til, at jeg møder dem. Jeg føler mig SÅ åndssvag når jeg ligger dér, med måsen i vejret klokken 01.00 efter en lang rejse og leder efter kryb, selvom jeg bor på pænt hotel. Men adr nej.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *